Bullet to the head – trailer

Plakát

2013 elején, pontosabban február 1-én jön ki az új mozi, mely alap sztorija az azonos nevű képregényből származik, mindez Walter Hill rendezésében (48 óra). Egy igazi régimódi akciónak nézünk elébe, olyasfajtának, amelyet legutoljára a 90-es években láthattunk minden vasárnap este a TV-ben. Hatalmas robbanások, felpuffasztott fő gonosz, golyótaszító hősök. A két főszereplő a kőkemény bérgyilkos („I am a problem solver, i take out the trash…”) Sylvester Stallone és Sung Kang (Die Hard 4, Halálos iramban) a nyomozó, akik összefognak, mivel társukat ugyanazon rosszfiú Jason Momoa (Conan a barbár) tette hűvösre. Senkit és semmit nem kímélve törik az utat, hogy végül leszámoljanak a bűnössel.

A trailer alapján egy B-kategóriás retro-akciófilmre számíthatunk, sok bunyóval, rengeteg kifogyhatatlan tárral, egydimenziós történettel, kőkemény és lényegretörő párbeszédekkel. Stallone fénykorából csippentettek a stílushoz, mert ez rohadt jól áll neki, illetve EZ áll neki jól. S bár az idő vasfoga nem cincálja szét a 65 éves sztárt, abban már nem vagyok olyan  biztos, hogy a kritikusok is ilyen elnézőek lesznek a filmmel kapcsolatban.

Csináljunk vele még egy filmet az Expendables 2 után, míg még így néz ki!

“Csináljunk vele még egy filmet az Expendables 2 után, míg még így néz ki!”

Valószínűleg egy egyszernézős, agykikapcsolós , gondolkodásmentes filmet kapunk, de én akkor is kíváncsi vagyok mit hoz ki magából gyerekkorunk Rocky-ja.