Spring Breakers | Trailer

Hölgyeim és uraim, üdvözöljék a színpadon a csábítás nagymesterét, a Spring Breakerst! Ez a trailer nem viccel, a fiatal korosztály minden tagját célba veszi és  leteríti. Pontosan azt a feladatot végzi el amire hivatott: felkelti az érdeklődésünket és kíváncsivá tesz.

Mivel is érdemelte ki ezeket a dicséreteket? Először is maga az előzetes nagyon pörgős, élvezetes, arról nem is beszélve, hogy a zeneválasztás elsőrangú. Tartalmát tekintve egy kellemes kis akciófilmet láthatunk, pontosabban még csak néhány jelenetét, de ami már ezeken is szembetűnik, hogy minden benne van, ami egy ilyen mozihoz kell: csajok, rengeteg pénz, fegyverek és James Franco.

Vegyük ezeket szemügyre sorban. A főszereplőink felét a DisneyChanel-től kiszabadított, már koránt sem kislányos Selena Gomez és Vanessa Hudgens alakítja, őket egészíti ki Ashley Benson és Rachel Korine. Egyszóval adott négy csinos lány, akik bekerülnek a bűn világába, hogy pénzt szerezzenek a kicsit sem visszafogott és kicsit sem drogmentes életükhöz. Fegyverekkel és néhány aktatáskányi zöldhasúval megtűzdelve már kész is a kompozíció. Aki még nincs megelégedve és esetleg a vizuális élmények közepette még valaminek a hiányát érezné, annak ott van a zseniális James Franco (127 óra,Pókemberek).  Brillírozik a szerepében már ebben a néhány percben is, egy laza rappert alakít, aki tulajdonképpen egy Sean Paul koppintás durvább verziója. Alig várom, hogy lássam a film többi részében, és hallhassam a meglehetősen rendhagyónak ígérkező beszédstílusát.

Szóval lesz ebben minden, mindenki megtalálhatja saját maga számára azt a dolgot a filmben, ami miatt megnézné. A fiúk kedvéért ott a csini csaj csapat és a fegyverek, a lányoknak ott a sztori, hogy belevaló csajok rabolnak és lövöldöznek, megmutatva ezzel, hogy ők is mikre képesek, és természetesen mindenkinek ott van James Franco. A hazai mozikban március 21-én jön ki a film, “YO”.