Buliajánló: Közgáz Gólyabál

↑Mielőtt elkezdenéd olvasni, indítsd el a Közgáz Gólyabál hivatalos himnuszát!↑

Kétségtelen, hogy a nyár egyik legjobb része a különböző zenei fesztiválokon való bulizás. Sajnos azonban, ahogy jön az ősz és a hideg, úgy ér véget a fesztivál szezon is. Most azonban ajánlunk egy programot, ami csillapíthatja a fesztivál hiányt, ez pedig nem más, mint a jövő hét szombaton megrendezésre kerülő Közgáz Gólyabál (amelynek kapui szerencsére nem csak a hallgatók, de minden bulira vágyó fiatal előtt nyitva állnak). 

A Közgáz Gólyabál több szempontból is kiemelkedik az átlagos egyetemi bulik szürke tömegéből. Először is, sok más egyetemmel ellentétben, a Corvinus pesti campusának bálja nem egy közepesen menő, tizenkettő egy tucat klubban, hanem magában a legendás Fővámpalotában kerül megrendezésre. Így, egyszer az évben pont ott bulizhatsz, ahol pár napja még a statisztika negyedéves zh-ra készültél, ott, ahol majd a diplomád védése előtt fogsz izgulni. Egy ilyen lehetőséget vétek lenne kihagyni, de ez csak az egyike a bál különlegeseinek. Ami még ennél is egyedibbé teszi az eseményt, azok az egyedi helyszínek. Az Öntevékeny Csoportok Irodája (a szervezők) gondoskodik arról, hogy ne csak a látogatók, de az egyetem épülete is ünnepi külsőt öltsön. A szervezet instruktorai a bált megelőző hetekben gyakorlatilag az egyetemen laknak, amely időszak alatt saját maguk építenek hat teljesen egyedülálló helyszínt, hogy a táncban kifáradt ifjúságnak legyen hol felfrissülnie két koncert között. Mindig is meg akartál inni egy sört a vadnyugaton vagy éppen rajzfilmhősökkel whiskyznél? A bálon végre ezeket is lehúzhatod a bakancslistádról.

Persze ez mind csak a körítés, a lényeg itt is a line-up. Nem véletlenül hasonlítottam fesztiválhoz a rendezvényt, ugyanis a többi egy éjszakás bulival szemben, ahol csupán egy-két ismeretlen DJ zenél, itt négy szinten fog zajlani a party. Ezzel pedig a közgáz gólyabál igazoltan  a legnagyobb beltéri, egyestés zenei program Budapesten. A prémium rendezvényhez pedig prémium fellépők dukálnak: többek között színpadra lép majd a Cloud 9+ (akik egy vadonatúj klippet is készítettek a bálhoz, lásd fent), a Brains, az Irrie Maffia, a Mary PopKids és a Kerozin is. Sőt az angol Freestylerz (akik 2009-ben már voltak a bálon, és simán megcsinálták az év buliját) tagja MC SirReal a Cloud9+-al add közös koncertet! A rendezvény spotify lejátszási listájával már most elkezdhetsz a hangolodni. Persze ebben a rengeteg bulizásban még a legrutinosabbak is kiszáradnak, szerencsére a szervezők a féllépőkhöz hasonlóan széles italválasztékkal készülnek, amely árban sem múlja felül a felkapottabb belvárosi szórakozóhelyeket. Kell még ennél több? Nem mellesleg a féktelen bulizás előtt, a hagyományos gólyabáli programok: nyitóbeszéd, gólyatáncok illetve a bál király és -királynő választás is megrendezésre kerülnek. A rendezvény fővédnöke idén pedig nem más, mint Kovács Antal, hazánk első olimpiai cselgáncs bajnoka. Szóval mi biztos ott leszünk és szerintünk te is.

Jegyek már kaphatóak a Corvinus Egyetem főépületének (Fővám tér 8.) földszintjén, az ajándék bolt és a volt déli büfé között! 

A fellépők teljes névsoráért, a rendezvény részletes programpalettájáért, jegyinformációkért és egyéb színes tudnivalókért érdemes felkeresni a Közgáz Gólyabál honlapját vagy Facebook oldalát, valamint követni a hivatalos blogját.

Comments are closed.