Kubrick-rajongók, figyelem!

Az előző kvízestek sikerén felbuzdulva a KultOn csapata ismét egy legendás esemény szervezésébe fogott. Az est fő alakja és témája ezúttal Stanley Kubrick lesz!

plakat

Ha azt hiszed, mindent tudsz a rendezőzseni munkásságáról, minimum százszor, de legalábbis egyszer láttad a Mechanikus narancsot vagy a Tágra zárt szemeket, talán épp most nézted meg a moziban újra bemutatott 2001: Űrodüsszeiát, netán azt is tudod, hány macskája volt a Mesternek (csak viccelünk – vagy mégse?), akkor gyere el a KultOn Kubrick-estjére és mérd össze a tudásod más filmrajongókkal! A kvíz után tombola és táncos mulatság is várja a résztvevőket, a talpalávalót pedig az eddigi bulijainkból jól ismert DJ Léjdiketrec formáció szolgáltatja!

A kvízre a film@kulton.hu címen jelentkezhetnek maximum 4 fős csapatok. Ne felejtsétek el megírni a csapat nevét és létszámát az e-mailben! Érdemes gyorsan regisztrálni, mert csak nyolc csapat nevezését tudjuk elfogadni!

Értékes nyereményekben természetesen most sem lesz hiány: a mozijegyek, csokik, italfelajánlások mellett egyedi kulcstartókat és a jobbnál jobb könyveket vihetnek haza a versenyzők. Ez utóbbiakat a Galaktika magazinnak és a booker.hu-nak köszönhetően!

osszes

A helyszín ismét a már jól megszokott Pótkulcs lesz, az időpont pedig április 8., szerda.

Az est pontos menetrendje:

18:00 Kapunyitás

19:00 A Nagy Kubrick Kvíz

20:30 Eredményhirdetés

22:00 Tombola (előtte-utána zenés-táncos mulatság)

Cím:

Pótkulcs – 1067, Budapest, Csengery u. 65/b.

Dresscode: Legyen rajtad valami, ami vörös!

A facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/395493853965082/

A kvízen túl pedig, Kubrick szellemiségének megfelelően egy fotópályázatot is hirdetünk. Készíts egy képet magadról, amint egy általad monolitnak értelmezett tárggyal pózolsz, majd a képet küldd el nekünk a film@kulton.hu-ra! A képet ezután meg fogjuk osztani a facebook-oldalunkon, és a legtöbb like-ot gyűjtő fotó beküldője egy fantasztikus, egyedi Kubrick-bögrével lesz gazdagabb, amit az esten vehet majd át.

bogre

Gyertek el, játsszatok és szórakozzatok velünk, mert a kultúra fasza!

Comments are closed.