KultOn kvízest No.4. – Jurassic Park

A korábbi kvízestjeink sikerén felbuzdulva ismét szervezkedésbe kezdtünk a szerkesztőségen belül. A fejtörés témája ezúttal a magyarországi mozikban az esemény napján, június 11-én debütáló Jurassic World, illetve az azt megelőző legendás saga lesz.

Ráadásul a Kubrick kvízesten megkezdett, jövőbe mutató együttműködésünk is folytatódik a Galaktika magazinnal, ugyanis a legnagyobb hazai science fiction folyóirat lapbemutatójával egybekötve tartjuk meg a kvízt. A nyereményeket ismét ők biztosítják, mi pedig gondoskodunk 40 fejtörő kérdésről és a kiváló hangulatról.

jurassicflyer_05

A lapbemutatóval egybekötött kvíz ezúttal a G3 Rendezvényközpontban lesz, június 11-én, 18:00-tól (a kvíz 19:10-kor kezdődik).

Facebook esemény

Ha már gyermekkorodban is paleontológusnak készültél, ha neked is meghatározó moziélményed volt a korszakalkotó ‘93-as film, netán azt is tudod, hány tonnát nyomott a T. rexet életre keltő mechanikus báb, vagy csak kellemes társaságban mulatnál egy jót, akkor a Jurassic Park kvízen a helyed! Gyere, írd be magad a KultOn kvízestek történelmébe és vidd haza az értékes nyereményeket!

A maximum NÉGY fős csapatok jelentkezését a film@kulton.hu címre várjuk. Ne felejtsétek el megírni a csapat nevét és létszámát az e-mailben! Érdemes gyorsan regisztrálni, mert mindössze nyolc csapatnak tudunk asztalt biztosítani. Az estet az eddigi kvízeinkről már jól ismert Csacsa-Pöte páros vezeti.

Az esten a legújabb szám mellett kedvezményesen megvásárolható a Galaktika rendhagyó, 300. száma, melyben kortárs magyar írók sci-fi novellái olvashatók.

Időpont:

2015. 06. 11., 18:00

Helyszín: 

G3 Rendezvényközpont

Király utca 8-10. CENTRAL PASSAGE, Budapest, 1061