Te jobban tudod?! A KultOn önkéntes írókat és vloggereket keres!

Unod már, hogy nem értesz egyet a sok kritikussal? Úgy érzed, te jobban tudod? Vagy egyszerűen csak van véleményed arról, amit látsz/hallasz/olvasol? Akkor itt az idő: gyere és mutasd meg nálunk, mire vagy képes!

A KultOn egy sokszínű csapat sokszínű játszótere, írunk cikkeket, forgatunk videókat és szervezünk rendezvényeket: foglalkozunk mindennel és bármivel, ami akár csak kicsit is média és/vagy tágabb értelemben vett kultúra, legyen szó akár seggekről, színházról, animékról, fesztiválokról, blockbusterekről, képregényekről, kvízestek szervezéséről, indie játékokról vagy éppen skandináv filmekről! A lényeg, hogy nálunk teljes a szabadság a kibontakozásra, mindenki azzal foglalkozhat, ami érdekli!

Amit adunk: önmegvalósítás, lehetőségek, referencia! Azaz itt kipróbálhatod a képességeidet, mi pedig a segítségedre leszünk! Lehet a célod az, hogy megtanulj kamera előtt szerepelni, vagy az hogy interjúkat készíthess, vagy az hogy megtanulj videót vágni, vagy akár egyszerűen csak az, hogy belekürtöld a nagyvilágba a véleményedet: mi mindehhez és még sok máshoz is lehetőséget biztosítunk, arról nem is beszélve, hogy minden amit itt alkotsz, azt később referenciaként felhasználhatod! Mindezt ráadásul egy király csapatban! Hát kell ennél több az örök boldogsághoz?!

kulton_fbcover

Nade! Elvárásaink is vannak: motiváció és aktivitás, professzionalizmus és lazaság!

Ahogy azt már mondtam, a KultOn egy sokszínű csapat, de mégis vannak közös vonásaink: mi mind azért csináljuk ezt, mert szeretjük. Tőled is ezt várjuk: találd meg, amivel szeretnél foglalkozni, és csináld! A professzionalizmus és a lazaság reméljük számodra sem ellentétes fogalmak, mert mi mindkettőt elvárjuk: felejtsük el a gimnáziumi fogalmazások karótnyelt stílusát, engedjük el magunkat, de mindeközben tartalmilag hozzuk ki a maximumot az általunk készített anyagból.  

Nos, készen állsz? Mi már nagyon várjuk, hogy a KultOn Team tagja legyél!

A jelentkezéshez a következőket kell elküldjed a film@kulton.hu-ra:

  • Egy rövid bemutatkozást. Ha van önéletrajzod, jöhet az is, de nem feltétlenül szükséges. A lényeg, hogy tudjuk meg hogy ki vagy, mivel/mikkel szeretnél foglalkozni (akár egészen tágan is, ha valóban nagy az érdeklődési köröd), és miért érdekel az adott terület!
  • Ha szeretnél publikálni a KultOn.hu-n, akkor egy írást vagy videót egy általad választott témában! Formai és témabeli megkötés nincs, éppen azért, mert szeretnénk látni, hogy mire vagy képes a teljes szabadságoddal! Tartalmi megkötés nyilván van: média és/vagy (nagyon tág értelemben vett) kultúra!
  • Ha rendezvényszervezésben szeretnél segíteni, akkor írd meg, hogy milyen rendezvényötleteid vannak, és miket szerveznél szívesen! Ha vannak referenciáid, akkor azokat is mellékeld!
  • Ha bármi egyébben szeretnél segíteni (pl. fotós, videós, vágó), akkor csak a bemutatkozást és az esetleges referenciáidat küldd el, és megbeszéljük a részleteket!

A témára nem kell rástresszelni, szinte biztos, hogy bele fog férni a KultOn-ba amit választasz, a fontos az, hogy téged érdekeljen!

Jelentkezésre fel, vár téged a KultOn csapata!